אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, mako אוכל

אפשר גם עם טונה: שף אבי ביטון בגיוון שונה ומרענן למפרום

כאלה עוד לא ניסיתם: תפוחי אדמה ממולאים בטונה משומרת, כזו שיש בכל מטבח ישראלי, מטוגנים ומבושלים ברוטב עגבניות. כי אפשר גם בלי בשר

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 25/04/17 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קופסאות טונה, ללא השמן או המים

2 ביצים

2 כפות פירורי לחם

צרור כוסברה, קצוץ

צרור סלרי, קצוץ

מעט מלח

מעט פלפל

3 תפוחי אדמה קלופים, פרוסים

2 ביצים, טרופות

מעט קמח

שמן לטיגון

לרוטב

פחית עגבניות משומרות, קלופות וקצוצות

אופן ההכנה:

1 מכינים את המילוי: מערבבים את הטונה, הביצים, פירורי הלחם, הכוסברה, הסלרי והתבלינים.

2 מכינים  את תפוחי האדמה: חוצים כ פרוסה לרוחב, במרכז, אך משאירים קצה אחד מחובר, כך שנוצר מעין כיס, שממלאים בתערובת המילוי. 

3 ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית. טובלים בביצים ולאחר מכן בקמח. וממלאים את המפרומים, טובלים בקמח וביצה. מטגנים בשמן.

4 יוצקים את העגבניות לסיר שטוח, מעבירים את המפרום לסיר ומבשלים 30 דקות.