צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
קבב רומני אמיתי
השף אבי ביטון מציע מתכון לקבב רומני אמיתי, שמנמן, ג'וסי ומלא טעם - עם הרבה הרבה שום, כי עם שום אין דבר כזה יותר מדי
אבי ביטון | המרכיב העיקרי
| פורסם 13/06/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
600 גרם בשר עגל, טחון
400 גרם בשר הודו, טחון
8 שיני שום, כתושות
8 כפות מים
פלפל שחור גרוס
מלח
חצי כף חרדל
חצי כפית סודה לשתייה (זה הסוד הרומני לקבב עסיסי)
מעט שמן קנולה, לטיגון
לרוטב
4-5 שיני שום
מעט מים
מיץ מחצי לימון
מעט שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי הקבב לעיסה אחידה.
2 צרים מהתערובת קציצות קבב ארוכות ושמנמנות. משמנים מחבת במעט שמן לטיגון וצולים את הקבב על להבה בינונית-גבוהה.
3 מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר ויוצקים מעט על הקבב המוכן.
4 מגישים עם חרדל ומלפפון כבוש.