אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי

קבב רומני אמיתי

השף אבי ביטון מציע מתכון לקבב רומני אמיתי, שמנמן, ג'וסי ומלא טעם - עם הרבה הרבה שום, כי עם שום אין דבר כזה יותר מדי

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 13/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

600 גרם בשר עגל, טחון

400 גרם בשר הודו, טחון

8 שיני שום, כתושות

8 כפות מים

פלפל שחור גרוס

מלח

חצי כף חרדל

חצי כפית סודה לשתייה (זה הסוד הרומני לקבב עסיסי)

מעט שמן קנולה, לטיגון

לרוטב

4-5 שיני שום

מעט מים

מיץ מחצי לימון

מעט שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי הקבב לעיסה אחידה.

2 צרים מהתערובת קציצות קבב ארוכות ושמנמנות. משמנים מחבת במעט שמן לטיגון וצולים את הקבב על להבה בינונית-גבוהה.

3 מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר ויוצקים מעט על הקבב המוכן.

4 מגישים עם חרדל ומלפפון כבוש.