אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי

ריזוטו פתיתים עשיר וקרמי

איזה פטנט: השף אבי ביטון מכין ריזוטו ללא אורז ובלי לערבב עד שהנשמה יוצאת. איך? נורא פשוט: מחליפים את האורז בפתיתים - שהם חומר גלם נפלא שמקצר תהליכים. והטעם? טוב ששאלתם: עשיר, קרמי וטעים בטירוף

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 26/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

20 גרם חמאה

3 שיני שום, פרוסות

2 בצלים, קצוצים

מעט מלח

מעט פלפל שחור גרוס

כוס וחצי פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן

כוס שמנת מתוקה

צרור בצל ירוק, קצוץ

100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת

אופן ההכנה:

1 מטגנים בחמאה שום ובצל על להבה גבוהה, ומתבלים במלח ובפלפל.

2 כשהבצל מתחיל להשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פתיתים ושמנת מתוקה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות, עד שהשמנת נספגת בפתיתים.

3 מוסיפים בצל ירוק ומכבים את הלהבה. מוסיפים קשקבל מגוררת, מערבבים ומגישים.