צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
ריזוטו פתיתים עשיר וקרמי
איזה פטנט: השף אבי ביטון מכין ריזוטו ללא אורז ובלי לערבב עד שהנשמה יוצאת. איך? נורא פשוט: מחליפים את האורז בפתיתים - שהם חומר גלם נפלא שמקצר תהליכים. והטעם? טוב ששאלתם: עשיר, קרמי וטעים בטירוף
אבי ביטון | המרכיב העיקרי
| פורסם 26/06/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
20 גרם חמאה
3 שיני שום, פרוסות
2 בצלים, קצוצים
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
כוס וחצי פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן
כוס שמנת מתוקה
צרור בצל ירוק, קצוץ
100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
אופן ההכנה:
1 מטגנים בחמאה שום ובצל על להבה גבוהה, ומתבלים במלח ובפלפל.
2 כשהבצל מתחיל להשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פתיתים ושמנת מתוקה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות, עד שהשמנת נספגת בפתיתים.
3 מוסיפים בצל ירוק ומכבים את הלהבה. מוסיפים קשקבל מגוררת, מערבבים ומגישים.