צילום׃ צילום מסך, המרכיב העיקרי
קינוח ערמונים וקצפת
במקום להכין עוד קינוח רגיל, הנה משהו קצת אחר - עם ערמונים בסירופ מתוק, קצפת, גלידת וניל ומעל הכל שוקולד מריר איכותי
אבי ביטון | המרכיב העיקרי
| פורסם 08/08/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
2 כפות מים
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל איכותית
חבילת ערמונים בוואקום
2 כפות חמאה
גביע שמנת מתוקה
300 גרם גלידת וניל מאיכות טובה
שוקולד מריר איכותי לקישוט
אופן ההכנה:
1 מחממים במחבת קטנה על להבה נמוכה את המים, הסוכר והווניל עד שנוצר סירופ סמיך.
2 מוסיפים את הערמונים והחמאה, מחממים כדקה, ויוצקים לצלחת הגשה.
3 מקציפים את השמנת לקצפת רכה ויוצקים מעט על הערמונים.
4 מוסיפים את הגלידה ומגררים מעל שוקולד מריר.