צילום׃ בני בכר, mako אוכל
אורז עם ארטישוק ובצלים
נכון שמעולם לא חשבתם להוסיף ארטישוק לאורז שלכם? רן שמואלי מוכיח שמדובר בשילוב ששווה לא רק לחשוב עליו - אלא גם להכין
רן שמואלי | mako אוכל
| פורסם 05/04/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 בצלים
מעט שמן
כוס אורז בסמטי
6 לבבות ארטישוק קלופים טריים
מרק עוף צח עשוי מגרונות עוף
עלה דפנה טרי
שתי שיני שום פרוסות
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הבצלים ומאדים בסיר כשתי דקות.
2 מוסיפים אורז, את לבבות הארטישוק, השום, עלה הדפנה ושתי כוסות מרק צח.
3 מתבלים במלח ופלפל.
4 מבשלים את כל המרכיבים בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כ-20 דקות.