אוכל
צילום׃ בני בכר, mako אוכל

אורז עם ארטישוק ובצלים

נכון שמעולם לא חשבתם להוסיף ארטישוק לאורז שלכם? רן שמואלי מוכיח שמדובר בשילוב ששווה לא רק לחשוב עליו - אלא גם להכין

רן שמואלי | mako אוכל | פורסם 05/04/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 בצלים

מעט שמן

כוס אורז בסמטי

6 לבבות ארטישוק קלופים טריים

מרק עוף צח עשוי מגרונות עוף

עלה דפנה טרי

שתי שיני שום פרוסות 

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הבצלים ומאדים בסיר כשתי דקות.

2 מוסיפים אורז, את לבבות הארטישוק, השום, עלה הדפנה ושתי כוסות מרק צח.

3 מתבלים במלח ופלפל.

4 מבשלים את כל המרכיבים בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כ-20 דקות.