אוכל
צילום׃ בני בכר, תוצרת ישראל

סלט עלים עם תותים טריים

אם יש לכם בבית כמה עלים טריים וקופסת תותים - אתם במרחק של רוטב אחד פשוט מהסלט הטעים הזה

רן שמואלי | תוצרת ישראל | פורסם 24/04/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מגוון עלים לסלט: עלי בייבי, חסה, בזיליקום סגול, רוקט, נענע ועוד, לפי טעמכם

סלסילת תות שדה טרי

חופן אגוזי מלך, קלויים

לרוטב:

מעט מיץ לימון טרי

מעט חומץ שרי

מעט סילאן

מעט מלח

מעט פלפל שחור, גרוס

שן שום, כתושה

אופן ההכנה:

1 שוטפים את העלים, מייבשים מעט ומערבבים. פורסים את התותים ומניחים על העלים.

2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת.

3 יוצקים מן הרוטב על העלים ועל התותים הפרוסים, ממש לפני ההגשה. מפזרים את האגוזים.