צילום׃ בני בכר, תוצרת ישראל
סלט עלים עם תותים טריים
אם יש לכם בבית כמה עלים טריים וקופסת תותים - אתם במרחק של רוטב אחד פשוט מהסלט הטעים הזה
רן שמואלי | תוצרת ישראל
| פורסם 24/04/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מגוון עלים לסלט: עלי בייבי, חסה, בזיליקום סגול, רוקט, נענע ועוד, לפי טעמכם
סלסילת תות שדה טרי
חופן אגוזי מלך, קלויים
לרוטב:
מעט מיץ לימון טרי
מעט חומץ שרי
מעט סילאן
מעט מלח
מעט פלפל שחור, גרוס
שן שום, כתושה
אופן ההכנה:
1 שוטפים את העלים, מייבשים מעט ומערבבים. פורסים את התותים ומניחים על העלים.
2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת.
3 יוצקים מן הרוטב על העלים ועל התותים הפרוסים, ממש לפני ההגשה. מפזרים את האגוזים.