ריבת תות עם טוויסט
לשי-לי ליפא יש פטנט שהופך כל ריבה ביתית למעדן פירסט קלאס. מתכון לחיסכון שיעשה לכם שמח במטבח ובפה - בפחות מ-50 שקלים
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 12/06/17
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 סלסילה (500 גרם) תותים, חצויים ונקיים
2 כוסות (400 גרם) סוכר
רבע כוס (60 מ"ל) ליקר תפוזים
אופן ההכנה:
1 מבשלים תותים, סוכר וליקר תפוזים בסיר בינוני על להבה נמוכה תוך כדי בחישה, עד הסוכר נמס.
2 מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35-25 דקות. כדאי לבחוש את התערובת מדי פעם, ולהסיר את הקצף שנוצר.
3 לאחר שהריבה מסמיכה מכבים את הלהבה, מצצנים ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד 6 חודשים.