אוכל

ריבת תות עם טוויסט

לשי-לי ליפא יש פטנט שהופך כל ריבה ביתית למעדן פירסט קלאס. מתכון לחיסכון שיעשה לכם שמח במטבח ובפה - בפחות מ-50 שקלים

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 12/06/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 סלסילה (500 גרם) תותים, חצויים ונקיים

2 כוסות (400 גרם) סוכר

רבע כוס (60 מ"ל) ליקר תפוזים

אופן ההכנה:

1 מבשלים תותים, סוכר וליקר תפוזים בסיר בינוני על להבה נמוכה תוך כדי בחישה, עד הסוכר נמס.

2 מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35-25 דקות. כדאי לבחוש את התערובת מדי פעם, ולהסיר את הקצף שנוצר.

3 לאחר שהריבה מסמיכה מכבים את הלהבה, מצצנים ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד 6 חודשים.