אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

ספגטי בולונז עם מרכיב סודי

רוצים לשמוע טיפ שיעזור לכם להפוך כל רוטב בולונז לאקסטרה טעים? הנה זה בא: פשוט תוסיפו מיץ חמוציות לרוטב. כן כן, מה שאתם שומעים

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 13/09/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.7 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 חבילה (500 גרם) ספגטי

לבולונז:

3 כפות שמן זית

1 בצל בינוני, קצוץ דק

חצי ק"ג בשר בקר טרי טחון

1 קופסה (800 גרם) עגבניות מרוסקות

חצי כוס (120 מ"ל) מיץ חמוציות

1 כפית שטוחה סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך.

2 מוסיפים בשר טחון ומטגנים תוך כדי בחישה ופירור הבשר כ-5 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו.

3 מוסיפים עגבניות מרוסקות, מיץ חמוציות וסוכר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4 מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם 30-20 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.

5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומגישים עם רוטב הבולונז.