גרנולה מלוחה
מתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. כל מה שצריך זה לקלות כמה מרכיבים על מחבת חמה - ואתם שם
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 19/11/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כפות שמן זית
1 כוס שיבולת שועל שלמה
רבע כוס שקדים מולבנים פרוסים דק
רבע כוס גרעיני חמנייה
רבע כוס גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
1 כף גדושה תבלין זעתר
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את כל החומרים וקולים 4-3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת, עד להזהבה.
2 מסירים מהלהבה ומצננים היטב.
3 שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.