אוכל

גרנולה מלוחה

מתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. כל מה שצריך זה לקלות כמה מרכיבים על מחבת חמה - ואתם שם

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 19/11/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות שמן זית

1 כוס שיבולת שועל שלמה

רבע כוס שקדים מולבנים פרוסים דק

רבע כוס גרעיני חמנייה

רבע כוס גרעיני דלעת

2 כפות שומשום

1 כף גדושה תבלין זעתר

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את כל החומרים וקולים 4-3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת, עד להזהבה.

2 מסירים מהלהבה ומצננים היטב.

3 שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.