מרינדה מתוקה-חריפה לעוף
שי-לי ליפא מסדרת לכם מתכון פטנט למרינדה מושלמת לעוף בתנור, שאפשר להכין מראש, לשמור במקרר ולשלוף כשצריך
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 27/08/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות חומץ אורז
3 כפות ברנדי או קוניאק
1 כף גדושה סילאן או דבש
1 כף גדושה סוכר חום כהה
4 שיני שום, כתושות
3-2 כפיות שבבי צ'ילי
1 כפית אבקת חרדל
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב בקערית את כל החומרים.
2. שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.