צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
בשר מוקפץ עם פלפלים ובצל
המוקפץ המושלם למורעבים חסרי סבלנות: רצועות בקר, פלפלים ובצל ברוטב סויה וצ'ילי - רבע שעה ויש לכם ארוחה
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 09/10/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (3 מנות):
3 כפות שמן חמניות או תירס
חצי ק"ג בשר אנטריקוט, חתוך לנתחונים בעובי 2 ס"מ
1 בצל בינוני, חתוך לרבעים ומופרד לעלים
3 פלפלים, חתוכים לרצועות בעובי 1 ס"מ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבשר ומקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר צרוב יפה. מעבירים את הבשר לקערה.
2 מוסיפים לווק כף שמן, בצל, פלפלים, רוטב צ'ילי ורוטב סויה ומקפיצים 4-3 דקות עד להזהבה קלה. מחזירים את הבשר לווק, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.