אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

בשר מוקפץ עם פלפלים ובצל

המוקפץ המושלם למורעבים חסרי סבלנות: רצועות בקר, פלפלים ובצל ברוטב סויה וצ'ילי - רבע שעה ויש לכם ארוחה

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 09/10/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

3 כפות שמן חמניות או תירס

חצי ק"ג בשר אנטריקוט, חתוך לנתחונים בעובי 2 ס"מ

1 בצל בינוני, חתוך לרבעים ומופרד לעלים

3 פלפלים, חתוכים לרצועות בעובי 1 ס"מ

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות רוטב סויה

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן ואת הבשר ומקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר צרוב יפה. מעבירים את הבשר לקערה.

2 מוסיפים לווק כף שמן, בצל, פלפלים, רוטב צ'ילי ורוטב סויה ומקפיצים 4-3 דקות עד להזהבה קלה. מחזירים את הבשר לווק, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.