אוכל

ממרח פסטו ביתי

שי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות, שומרים שבוע - ובכל פעם שמתחשק סלט, פסטה או סתם סנדוויץ' טעים מוציאים מהמקרר ושמחים מאוד

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 31/10/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכוס וחצי ממרח:

2 כוסות דחוסות עלי בזיליקום (ללא גבעולים)

שליש כוס גבינת פרמזן, מגוררת דק

שליש כוס צנוברים, קלויים

2 שיני שום

קליפה מגוררת דק מחצי לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

חצי כוס שמן זית עדין

אופן ההכנה:

1 מרסקים במעבד מזון את כל החומרים למעט שמן הזית עד לקבלת תערובת במרקם גס.

2 מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול עד שמתקבל ממרח. טועמים ומתקנים תיבול.

3 שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.