ממרח פסטו ביתי
שי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות, שומרים שבוע - ובכל פעם שמתחשק סלט, פסטה או סתם סנדוויץ' טעים מוציאים מהמקרר ושמחים מאוד
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 31/10/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכוס וחצי ממרח:
2 כוסות דחוסות עלי בזיליקום (ללא גבעולים)
שליש כוס גבינת פרמזן, מגוררת דק
שליש כוס צנוברים, קלויים
2 שיני שום
קליפה מגוררת דק מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס שמן זית עדין
אופן ההכנה:
1 מרסקים במעבד מזון את כל החומרים למעט שמן הזית עד לקבלת תערובת במרקם גס.
2 מוסיפים שמן זית בזילוף איטי תוך כדי ערבול עד שמתקבל ממרח. טועמים ומתקנים תיבול.
3 שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.