צילום׃ vm2002, ShutterStock
פודינג לחם עם שוקולד
מה עושים עם שאריות של לחם או בגט? פודינג לחם כמובן! שי-לי ליפא עם הקינוח הכי טעים ופשוט שיש
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 09/10/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
לתבנית 20*30 ס"מ:
25 גרם חמאה רכה
1 בגט, חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
חצי כוס שוקולד צ'יפס
5 ביצים
כוס וחצי (360 מ"ל) חלב 3%
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
1 כפית תמצית וניל אמיתית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.
2 מפזרים בתבנית קוביות לחם ומעליהן שוקולד צ'יפס.
3 טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב.
4 יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם שבתבנית.
5 אופים בתנור החם 40-35 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.