אוכל
צילום׃ vm2002, ShutterStock

פודינג לחם עם שוקולד

מה עושים עם שאריות של לחם או בגט? פודינג לחם כמובן! שי-לי ליפא עם הקינוח הכי טעים ופשוט שיש

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 09/10/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4.9 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20*30 ס"מ:

25 גרם חמאה רכה

1 בגט, חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ

חצי כוס שוקולד צ'יפס

5 ביצים

כוס וחצי (360 מ"ל) חלב 3%

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר

קליפה מגוררת דק מתפוז אחד

1 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.

2 מפזרים בתבנית קוביות לחם ומעליהן שוקולד צ'יפס.

3 טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב.

4 יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם שבתבנית.

5 אופים בתנור החם 40-35 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.