זיתים מתובלים
שי לי ליפא עם טריק מגניב להכין זיתים מתובלים כמו במסעדות שוות. מערבבים הכל, שומרים בצנצנת ומנשנשים בהנאה
שי לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 14/08/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-2 כוסות זיתים מתובלים:
1 כוס זיתים ירוקים גדולים דפוקים
1 כוס זיתי קלמטה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף מיץ לימון
1 פלפל צ'ילי אדום, פרוס לעיגולים דקים
2 שיני שום, פרוסות לעיגולים דקים
חצי לימון, חתוך לקוביות בגודל חצי ס"מ (עם הקליפה)
1 כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל החומרים. משהים לפחות שעתיים למיזוג טעמים.
2 שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע. מגישים בטמפרטורת החדר.