צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
תפוחי אדמה צלויים בחרדל
מתכון טוב לתפוחי אדמה בתנור זה משהו שלעולם לא נגיד לו לא. ואם הוא של שי-לי ליפא, ומצריך רק 5 דקות עבודה - על אחת כמה וכמה. ותראו מה זה, אפילו לא צריך לקלף
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 18/07/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 תפוחי אדמה, חתוכים ל-6 פלחים
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב
שליש כוס חרדל דיז'ון גרגירים
רבע כוס שמן זית
קליפה מגוררת דק מחצי לימון
2 כפות מיץ לימון
2 שיני שום, כתושות
1 כפית גדושה אורגנו מיובש
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.
3 מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת, ומתבלים במלח ובפלפל.
4 אופים כ-50-45 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.