אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

תפוחי אדמה צלויים בחרדל

מתכון טוב לתפוחי אדמה בתנור זה משהו שלעולם לא נגיד לו לא. ואם הוא של שי-לי ליפא, ומצריך רק 5 דקות עבודה - על אחת כמה וכמה. ותראו מה זה, אפילו לא צריך לקלף

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 18/07/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 תפוחי אדמה, חתוכים ל-6 פלחים

מלח

פלפל שחור גרוס

לרוטב

שליש כוס חרדל דיז'ון גרגירים

רבע כוס שמן זית

קליפה מגוררת דק מחצי לימון

2 כפות מיץ לימון

2 שיני שום, כתושות

1 כפית גדושה אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.

3 מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת, ומתבלים במלח ובפלפל.

4 אופים כ-50-45 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.