אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

כזה, עכשיו: שייק אבטיח

מערבלים פיסות של אבטיח עם קוביות קרח, מוסיפים קצת סירופ מייפל בשביל הטעם הטוב, והופ - הנה לכם המרענן הרשמי של הקיץ

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 12/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 146 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כוסות קוביות אבטיח

1 כף סירופ מייפל

10 קוביות קרח

להגשה

4 פלחי אבטיח קטנים

אופן ההכנה:

1 מערבלים את כל המצרכים בבלנדר, יוצקים לכוסות, מקשטים כל כוס בפלח אבטיח ומגישים.