צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
פרנץ׳ טוסט אלביס סטייל
שי-לי ליפא עושה מחווה לכריך האהוב על אלביס פרסלי: פרנץ' טוסט מפרוסות חלה מרוחות בחמאת בוטנים, מלאות בפרוסות בננה ומטוגנות בחמאה. ואנחנו נשבעים לאהוב ברכות את מי שיכין לנו כזה
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 12/06/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חלה
חצי כוס חמאת בוטנים
2 בננות בשלות, פרוסות לעיגולים בעובי חצי ס"מ
לציפוי
3 ביצים גדולות
2 בננות בשלות
2 כפות סוכר
לטיגון
מעט חמאה
להגשה
מעט סוכר
אופן ההכנה:
1 פורסים את החלה לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מורחים מחצית מהפרוסות בחמאת בוטנים ומסדרים עיגולי בננה. מכסים את הפרוסות המרוחות בפרוסות שאינן מרוחות, כמו שמכינים כריכים.
2 מערבלים את כל מרכיבי הציפוי בבלנדר ויוצקים לקערה. טובלים את הכריכים בציפוי כ-2 דקות מכל צד, כדי שיספגו את הנוזלים.
3 ממיסים חמאה במחבת בינונית ומטגנים את הכריכים המצופים על להבה בינונית, 3-2 דקות מכל צד, עד שהם זהובים.
4 מפזרים סוכר ומגישים.