אוכל

נשיקות מרנג-שוקולד

איזה ילד לא אוהב נשיקות מרנג פריכות? שי-לי ליפא עם מתכון לנשיקות ביתיות עם טוויסט טעים במיוחד של שוקולד מומס

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 13/09/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

4 חלבונים

רבע כפית מלח

1 כוס (200 גרם) סוכר

100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 מקציפים במיקסר חלבונים ומלח לקצף רך.

4 מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, ומקציפים עוד 4-3 דקות עד לקבלת קצף נוקשה.

5 ממיסים שוקולד בפולסים במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי).

6 יוצקים את השוקולד בזרם דק לתוך קערת הקצף במעט תנועות סיבוביות, בלי לערבב ממש, כך שיתקבלו פסי שוקולד בקצף.

7 מניחים 8 תלוליות גדולות מהקצף בתבנית לקבלת נשיקות גדולות.

8 אופים בתנור החם שעתיים.

9 מכבים את התנור ומשהים את הנשיקות בתוכו עוד שעתיים להתייבשות.

10 שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.