תערובת יבשה לעוגת יום הולדת
חזרתם מאוחר מהעבודה, שפוכים מעייפות, ונזכרתם שמחר אתם צריכים לשלוח לגן עוגת יום הולדת? טוב שתהיה לכם התערובת המהממת הזו במזווה. כל מה שישאר לכם לעשות - להוסיף כוס מים, כוס שמן ו-3 ביצים, לאפות ולשמוח
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 03/07/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 כוס אבקת שוקו
1 כף גדושה קקאו
1 שקיק (10 גרם) סוכר וניל
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל החומרים.
2 שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד חצי שנה.
3 להכנת העוגה: מוסיפים לתערובת היבשה כוס מים, כוס שמן ו-3 ביצים ובוחשים לתערובת אחידה.
4 אופים את העוגה בתבנית עגולה, בחום של 175 מעלות, כ-40 דקות. מחדירים קיסם אל מרכז העוגה. אם הקיסם יוצא כשעליו פירורים לחים - העוגה מוכנה.