אוכל

אגסים בוודקה ווניל

זה יכול להיות קינוח יוצא דופן, זה יכול להיות סתם נשנוש שיפתיע את האורחים שלכם, מה שבטוח - זה באמת טעים ומיוחד. אגסים נהדרים שמושרים בוודקה, וניל ויין לבן הופכים אחרי המתנה ראויה לממתק קלאסי למבוגרים

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 08/11/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

2 אגסים בינוניים, קלופים (משאירים את הגבעול)

1 בקבוק (750 מ"ל) יין לבן

3 כוסות (720 מ"ל) מים

3 כוסות (600 גרם) סוכר

1 בקבוק (ליטר) וודקה

2 מקלות וניל, חצויים לשניים

אופן ההכנה:

1 יוצקים לסיר בינוני יין ומים, מוסיפים סוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.

2 מוסיפים את האגסים ומקפידים שיהיו מכוסים בנוזל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות עד שהאגסים רכים אך לא מדי.

3 מסננים את האגסים ומעבירים לצנצנת. מוסיפים את מקלות הווניל ויוצקים את הוודקה.

4 שומרים מחוץ למקרר עד שבועיים.