צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
תתחילו למרוח: פטה טונה
מה קורה כשמערבלים גבינת עזים משובחת ביחד עם שימורי טונה? מקבלים ממרח חמאתי ועשיר שישדרג לכם את הבראנץ', את הכריך ואת החיים עצמם. שי-לי ליפא עם עוד מתכון לחיסכון שמכינים ב-5 דקות גג
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 12/06/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 קופסאות טונה משומרת בשמן, מסוננות היטב
חצי שקית (100 גרם) גבינת פטה עזים, חתוכה לקוביות
חצי כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
2 כפות מיץ לימון
1 בצל קטן, קצוץ דק
רבע כפית סוכר
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבלים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2 יוצקים את התערובת לכלי, משטחים ומכסים בניילון נצמד. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שהתערובת מתייצבת.