אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

תתחילו למרוח: פטה טונה

מה קורה כשמערבלים גבינת עזים משובחת ביחד עם שימורי טונה? מקבלים ממרח חמאתי ועשיר שישדרג לכם את הבראנץ', את הכריך ואת החיים עצמם. שי-לי ליפא עם עוד מתכון לחיסכון שמכינים ב-5 דקות גג

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 12/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קופסאות טונה משומרת בשמן, מסוננות היטב

חצי שקית (100 גרם) גבינת פטה עזים, חתוכה לקוביות

חצי כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה

50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר

2 כפות מיץ לימון

1 בצל קטן, קצוץ דק

רבע כפית סוכר

מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבלים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

2 יוצקים את התערובת לכלי, משטחים ומכסים בניילון נצמד. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שהתערובת מתייצבת.