אוכל
צילום׃ דרור עינב, סיפורים מהמטבח

קנלוני דגים - הכי פרש שיש

מתכון של השף אביב משה שמכינים ללא בישול או אפייה, ממרכיבים טריים: מעין סביצ'ה של דג סלמון עם ירקות ועשבי תיבול, ברוטב עדין של גספצ'ו מעגבניות צהובות והמון שום

אביב משה | סיפורים מהמטבח | פורסם 15/05/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות קטנות (אפשר להשתמש בדגים טריים אחרים כמו טונה, מוסר או אינטיאס)

מעט פלפל אדום חריף, קצוץ

מעט עירית, קצוצה

מעט גרידת לימון

מעט פטרוזיליה, קצוצה

מעט בצל סגול, קצוץ דק

מעט מלח

מעט שמן זית

לקנלוני

4-6 צינורות קנלוני קנויים, חלוטים במים רותחים ומצוננים במי קרח

לגספצ'ו

כ-20 עגבניות שרי צהובות, שלמות

2 שיני שום, קלופות

מעט מיץ לימון

מעט מלח

מעט שמן זית

לקישוט

עלי בזיליקום

מעט פלפל אדום קצוץ

1 עגבנייה, קצוצה דק

מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1 מערבבים את קוביות הדג עם שאר החומרים.

2 ממלאים בעדינות את צינורות הקנלוני בתערובת הדגים. חותכים כל צינור ל-4-5 חתיכות.

3 מכינים את הגספצ'ו: מכניסים את העגבניות והשום לבלנדר. יוצקים מיץ לימון ושמן ומתבלים במעט מלח. מערבלים את כל המצרכים לתערובת חלקה וקלילה.

4 להגשה: יוצקים גספצ'ו לצלחת עמוקה ומסדרים את צינורות הקנלוני הממולאים במרכזה. מפזרים מעל בזיליקום, פלפל ועגבנייה וזולפים מעט שמן זית.