-
-
קציצות המטבוחה הגאוניות של שירה בצלאל
תשכחו מכל הקציצות שאתם מכירים ותכינו את אלה
-
הבולונז המקסיקני שיעיף לכם את הפסטה
קצתם בבולונז הרגיל? אנחנו יכולים להבין אתכם
-
אנחנו מבינים למה זו המנה שטום אביב הכי אוהב
עוף צלוי יפה יפה, עם ירקות והר של אורז מתובל
-
דג חריף מרוקאי של משפחת אופיר
השדרוג המודרני היחיד: סוג הדג
-
האושפלו של משפחת ארבוב
שילוב של עוף, בקר, אורז וירקות והכל בסיר אחד
-
מה אוכלים היום? ורניקס עם גבינה ודובדבנים
אחד הקינוחים הכי פופולרים בעולם עכשיו אצלכם
-
המבורגר ביתי מבשר מפורק
כריך בשר שעבר בישול ארוך ופורק לנתחים דקיקים
-
המעורב הירושלמי של משפחת דהן
לא לשכוח לדאוג לחלה בשביל כל הרוטב הזה
-
עלי גפן ממולאים של משפחת מלכה
עם טריק קטן לשיבוח עלי הגפן המשומרים
-
המתכון של סמון: צלי בקר עם תפודים ופטריות
הצלי נהדר, באמת, אבל אנחנו פה בגלל התוספות
-
הפלפלים הממולאים של משפחת וקסלר
לא צריך לטגן את הבשר מראש ולא לבשל את האורז
-
תבשיל צלעות וטנזיה על קוסקוס
את הקוסקוס מכינים לבד, אבל בשיטה מקוצרת
-
רוצים להיות מהאנשים שמכינים אמפנדס בבית?
הנה המתכון שיביא אתכם לשם
-
תבשיל בקר ובמיה: רק להוסיף אורז ולצלול פנימה
(ואז כמובן ללכת לתפוס תנומה של שעה-שעתיים)
-
הפלאפל הביתי של משפחת שדה
לזלול מיד כשהם יוצאים מהסיר, עם פיתה או בלי
-
בסיר אחד: תבשיל עוף, ירקות, אורז ותפוחי אדמה
מתקתקים ארוחת צהריים בדקות ואוכלים ישר מהסיר