אוכל
  1. שוקי עוף בתבשיל ירוק אביב משה (צילום: דרור עינב, mako אוכל)

    המתכון היומי: שוקי עוף עם אפונה והמון ירוקים

    מתכון של אביב משה שאנחנו ממש הולכים לאמץ

  2. קציצות מטבוחה (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    קציצות המטבוחה הגאוניות של שירה בצלאל

    תשכחו מכל הקציצות שאתם מכירים ותכינו את אלה

  3. בולונז מקסיקני (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    הבולונז המקסיקני שיעיף לכם את הפסטה

    קצתם בבולונז הרגיל? אנחנו יכולים להבין אתכם

  4. כרעיים עם אורז ובטטה בתנור (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    אנחנו מבינים למה זו המנה שטום אביב הכי אוהב

    עוף צלוי יפה יפה, עם ירקות והר של אורז מתובל

  5. דגים חריפים (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    דג חריף מרוקאי של משפחת אופיר

    השדרוג המודרני היחיד: סוג הדג

  6. אושפלו (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    האושפלו של משפחת ארבוב

    שילוב של עוף, בקר, אורז וירקות והכל בסיר אחד

  7. ורניקס עם גבינה ודובדבנים (צילום: freeskyline, ShutterStock)

    מה אוכלים היום? ורניקס עם גבינה ודובדבנים

    אחד הקינוחים הכי פופולרים בעולם עכשיו אצלכם

  8. המבורגר בשר מפורק (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    המבורגר ביתי מבשר מפורק

    כריך בשר שעבר בישול ארוך ופורק לנתחים דקיקים

  9. מעורב ירושלמי ביתי (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    המעורב הירושלמי של משפחת דהן

    לא לשכוח לדאוג לחלה בשביל כל הרוטב הזה

  10. עלי גפן ממולאים (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    עלי גפן ממולאים של משפחת מלכה

    עם טריק קטן לשיבוח עלי הגפן המשומרים

  11. צלי בקר עם תבשיל פטריות ותפוחי אדמה (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    המתכון של סמון: צלי בקר עם תפודים ופטריות

    הצלי נהדר, באמת, אבל אנחנו פה בגלל התוספות

  12. פלפלים ממולאים (צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח)

    הפלפלים הממולאים של משפחת וקסלר

    לא צריך לטגן את הבשר מראש ולא לבשל את האורז

  13. קוסקוס אמיתי בשליש מהזמן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)

    תבשיל צלעות וטנזיה על קוסקוס

    את הקוסקוס מכינים לבד, אבל בשיטה מקוצרת

  14. אמפנדס (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    רוצים להיות מהאנשים שמכינים אמפנדס בבית?

    הנה המתכון שיביא אתכם לשם

  15. תבשיל בקר עם במיה (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    תבשיל בקר ובמיה: רק להוסיף אורז ולצלול פנימה

    (ואז כמובן ללכת לתפוס תנומה של שעה-שעתיים)

  16. פלאפל (צילום: WiCo, Istock)

    הפלאפל הביתי של משפחת שדה

    לזלול מיד כשהם יוצאים מהסיר, עם פיתה או בלי

  17. תבשיל עוף ירקות ואורז בסיר אחד (צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח)

    בסיר אחד: תבשיל עוף, ירקות, אורז ותפוחי אדמה

    מתקתקים ארוחת צהריים בדקות ואוכלים ישר מהסיר

1