צילום׃ דניאל בר און, mako אוכל
עוגת חתונה בסגנון מרוקאי
חגיגית, שמחה, צבעונית ובעיקר טעימה - עוגת חתונה שגם אתם יכולים להכין. הבסיס אוורירי וטעים, העיצוב - מתחיל ונגמר ביצירתיות שלכם. עוגת חתונה פשוטה וכיפית שהיא כולה חפלה אחת גדולה
חן ואלון קורן | בייק אוף ישראל
| פורסם 14/03/16
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
45 ביצים גודל L
1.63 קילו סוכר
500 גרם שמן
1.3 קילו קמח
42 גרם אבקת אפייה
לקישוט:
המון בצק סוכר
המון צבעי מאכל
אופן ההכנה:
1 מכינים מסה של עוגת טורט (היחסים הם 1 ביצה, 30 גרם סוכר, 30 גרם קמח, 10 גרם שמן, 1 גרם אבקת אפייה): מקציפים חלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף בינוני ומניחים בצד. מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. תוך כדי הקצפה מזלפים שמן.
2 עוצרים את המיקסר, מנפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים עוד כמה שניות.
3 מקפלים את החלבון לתערובת החלמון ואופים מיד, 40 דקות ב-180 מעלות.
4 מצפים את העוגות באופן חופשי בבצק סוכר ומקשטים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים