נתחי טונה אדומה (צילום: David Murray, GettyImages IL)
נתחי טונה אדומה|צילום: David Murray, GettyImages IL
1. טארטר טונה אדומה

חומרים:
400 גרם טונה אדומה או טונה
4 סרדינים מפולטים
פלפל ירוק חריף
מלח ים
שמן זית

2. סלט ברבוניות

חומרים:
½ ק"ג ברבוניות
קולורבי
צנוניות
ראשד
חסה ערבית
לימון
תפוזי דם
שמן זית
מלח ים
גרגירי כוסברה

3. פילה לוקוס / מוסר ים על ברוסקטה עם סלט קלויים

חומרים:
1 פילה שלם של דג
2 חציל באלדי
4 עגבניות
2 בצל יבש
2 פלפל ירוק חריף
נענע
פטרוזיליה
שמן זית
מלח ים
לחם כפרי צרפתי
2 שיני שום

 

4. מאלבי

מלבי של מיקי שמו (צילום: נטלי אילון,  יחסי ציבור )
הכינו חומרים למלאבי|צילום: נטלי אילון, יחסי ציבור
חומרים:
¼ 1 ליטר חלב
100 גרם סוכר
80 גרם קורנפלור
45 גרם מי ורדים
 
לרוטב:
300 גרם תותים טריים
50 גרם סוכר
10 גרם מי ורדים

מבשלים ביחד, יום שישי, 18:30

>> לכל המתכונים של ערוץ האוכל