1. פולנטה
חומרים:
1 כוס פולנטה
3 כוסות חלב
1 כוס מים
מלח
פרמז'ן
1 כדור מוצרלה באפלו
100 גרם פקורינו
שמן זית
2. פסטה בתנור
חומרים:
1 חבילת פסטה כונכיות
1 חציל
2-3 פילטים של אנשובי
שמן זית
חמאה
פירורי לחם
1 כדור מוצרלה
פרמז'ן
וגבינות נוספות לטעמכם
3. סמבוסק
חומרים לבצק:
700 גרם קמח ללחם
70 גרם דורום דק
כף שמן זית
8 גרם שמרים טריים
1 כף מלח
50 גרם סוכר
½ ליטר מים
חומרים למילוי:
גבינה בולגרית
זעתר טרי
בצל יבש
שמן זית
4. טירמיסו
חומרים:
ג'לטין באבקה
100 גרם סוכר
5 בייצים מדיום
500 גרם מסקרפונה
500 גרם שמנת מתוקה 38%
אספרסו
קקאו
בישקוטי
מבשלים ביחד, יום שישי, 18:30