גלידה מגנום

בתור חובבים גדולים (שלא לומר שמנים) של שלגוני מגנום, שמחנו על יציאת סדרת האריזות הביתיות של המותג. המחשבה לחפור בכף בתוך דליי הגלידה הקטנים העבירה בנו רטט קל של התרגשות. שלושת הטעמים שדגמנו – וניליה קרנאץ' קרמל, ונילה נגיעות אספרסו ושוקולד פאדג' פקאן - הציעו עושר של גלידת שמנת משובחת, תוספים וריפלים, אך הרגישו מעט כשכפול של אותו מוצר. אותם הצ'אנקס הופיעו בשניים משלושת הטעמים, ובאופן כללי היה ניכר שמדובר בשלושה טעמים באותו השטאנץ. לא נכחיש, הגלידות היו טעימות. מאוד. ועדיין – ציפינו ליותר.

שורה תחתונה: ברור שטעים, אבל לא מספיק מיוחד.

מחיר: 24 שקלים לאריזת 473 גרם.

אין תמונה
גלידה מגנום. זה טוב מאוד, אבל זה לא מצוין

הסדרה הטרופית של מולר

בכל הקשור למעדנים ויוגורטים בטעמים, יש לנו מוטו ברור: טעם בא, טעם הולך, בתכלס הכל אותו הדבר. אז השבוע הבנו שזה לא מדויק, או יותר נכון – שהכל אותו הדבר, עד שמוסיפים קוקוס למשוואה.

היוגורטים הטרופיים החדשים של מולר התגלו כיופי של מוצר, לקיץ ובכלל, שעושה שמח בפה. הנוכחות של הקוקוס אמנם עצבנה מעט את הלשון, שאינה מורגלת בפתיתים ביוגורטים שלה, אבל משהתרגלנו לאלמנט הקטן הזה – נהנינו מהיוגורטים שלנו עד מאוד.

שורה תחתונה: יש עם קציפת אננס ויש עם קציפת מנגו, שניהם טעימים לאללה.

מחיר: 5 שקלים לגביע.

אין תמונה
הסדרה הטרופית של מולר. גאוני, הקוקוס הזה

מוס קרלו

מוס השוקולד החדש של קרלו טעים. ילדים אוהבים אותו מאוד, ואי אפשר להאשים אותם. הבעיה היחידה איתו היא היומרה: הקרלו החדש מעיד על עצמו כמתאים להקפאה, שאחריה הוא אמור להפוך למעין גלידה. אז הקפאנו. התוצר היה סביר, עדיין שוקולדי וטעים, אבל המרקם לא הותיר מקום לספק: גלידה זה לא. קצת צמיגי מדי, קצת קפוא מדי, לא ידידותי למשתמש.

שורה תחתונה: טעים כמוס, לא טעים כגלידה.

מחיר: 5.5 שקלים לזוג.

 

מוס קרלו להקפאה (צילום: ברוך נאה,  יחסי ציבור )
מוס קרלו. ראשית לכל אל תקפיאו|צילום: ברוך נאה, יחסי ציבור

מו פונץ'-בננה, מילקי תות

גם בטרה וגם בשטראוס מניחים משום מה שהקיץ הוא זמן טוב לטעמים מטופשים. מילקי, שנחשב מותג מנצח ואנחנו האחרונים שנערער על כך, יצא במהדורת טעם תות, והמתחרה של טרה, מו, הוציא למדפים גרסה בטעם פונץ'-בננה – ללא ספק שני טעמים שאדם מעל גיל 5 לא היה מזכה בהתייחסות.

אז טעמנו, ומה נגיד? יש בזה משהו, בוורדרדות הקיצית הזאת. אי אפשר לומר שמדובר במוצרי גורמה, אבל כן – יש משהו כיפי בלחזור הביתה ולנשנש מעדן ורוד עם קצפת. מה הקיץ הזה עושה לנו, אלוהים יעזור.

שורה תחתונה: גילטי פלז'ר מטופש ונחמד.

מחיר: 3 שקלים למילקי, 3 למו.

אין תמונה
מעדן ורוד יכול להיות טעים? תתפלאו

מוצרים ללא סוכר

בין כל הררי המוצרים שיוצאים למדפים לאחרונה, במיוחד משמחים אותנו אלה ללא הסוכר. לא שיש לנו בעיה עם סוכר, ההפך (הגמור) הוא הנכון, אבל טעים טוב לדעת שיש אפשרויות בריאות יותר, ושהצרכנים הסוכרתיים לא נשארים מאחור. אז מה יש לנו? סדרה חדשה וטובה של Tusso, ובה שוקולדים, ופלים, עוגות ועוגיות (אנחנו טעמנו את השוקולד והוופלים, והבנו שלפחות מבחינת חטיפים, פחות גרוע להיות סוכרתי ממה שחשבנו. 12-17 שקלים); ממתיק סטיביה לקפה של מרמולייט, שמהווה תחליף מצוין ובריא לממתיקים המלאכותיים, גם אם לוקח כמה כוסות להתרגל לטעמו (35 שקל ל-100 יחידות. 0 קלוריות, אגב); סירופ אגבה – עוד ממתיק טבעי ועמוס בריאות, שיכול לשמש במאפים במקום סוכר (22 שקל ל-330 גרם); עוגות תפוחים ועוגת פירות יער של אחווה (17 שקלים לאחת); ואחרון – תרכיז בטעמים לימון ותפוז של עסיס בהמתקה של סטיביה, שלגמרי עושה את העבודה (איכשהו, טעם הלוואי אינו מורגש פה, 13 שקלים לבקבוק). בקיצור, שאפו.

 >> למבחן הארטיקים הגדול
>> וככה מכינים גלידה מעולה בבית!