אין תמונה
לאנצ' בוקס. אחלה דבר
לאנצ' בוקס: ארוחת פסטה למיקרו, פסטה נונה

יציאה לא רעה בכלל מבית פסטה נונה: מנה אחת של פסטה עם רוטב, בקופסת קרטון אישית, יפה, ואפילו עם כפית להרכבה. שתי דקות במיקרו – ויש לכם ארוחת צהריים סבירה פלוס פלוס. המנות האישיות הללו מגיעות בארבעה טעמים. אנחנו ניסינו רביולי גבינה ברוטב סלסה רוזה ופנה ברוטב פטריות ושמנת, ושניהם הוכתרו על ידינו כיופי של תמורה לכסף. נכון, זו לא הפסטה הכי איכותית שידענו, ולא הרוטב הכי מושקע ונדיב – אבל בשביל 16 שקל, מדובר בהחלט במוצר שמצדיק את קיומו, ובגדול. טעים, משביע, לא גדול ולא קטן מדי. אחלה.

השורה התחתונה: פתרון מעולה לצהריים רעבים בעבודה.

המחיר: 16 שקלים לקופסה.

אין תמונה
אפרופו איטליאנו. טעים, אבל מלוח
אפרופו איטליאנו

אפרופו הוא מהחטיפים האלה, שלא נס לחם. יש בו משהו קלאסי, מורם מעם, שלא באמת דורש חידושים וגיוונים. ובכל זאת לאחרונה הוא חודש וגוון, וזכה לגרסה איטלקית. ראשית נאמר ששמחנו לגלות שהאפרופו החדש לא נפל לקלישאת התיבול האיטלקי החבוטה – שהיא המון המון אורגנו ותו לא – והושקעה בטעמיו מחשבה קצת יותר מעמיקה. הבעיה היא המליחות – חטיפים הם דבר רב נתרן, זה ברור, אבל בחטיף הספציפי הזה ההרגשה היא שהיה אפשר להסתדר עם פחות מלח. ואפילו הרבה פחות. עוד ציער אותנו לפגוש ברשימת המרכיבים את המונוסודיום גלוטמט הארור. האם לא הגיע זמנו לעבור מהעולם?

שורה תחתונה: להגיד שזה לא טעים יהיה שקר, אבל בשביל מה כל המלח והמונוסודיום?

מחיר: 5.20 שקלים לאריזת 50 גרם.

אין תמונה
קפה קר של איליי. לא בדיוק חוויה איטלקית
קפה קר בפחית, Illy

חברה לה חברת Illy קפה לקוקה קולה, ויחד הנפיקו פחיות של קפה קר, ל"חוויית אספרסו איטלקית", כהגדרתם. אנחנו טעמנו את הקפה – גם את הלאטה מקיאטו וגם את הלאטה מקיאטו עם תוספת הקקאו – והאמת? נהנינו. לקרוא לזה חוויית אספרסו איטלקית זה מוגזם לחלוטין – הטעם והמתיקות מזכירים יותר קפה קר של בתי קפה של פעם – אבל לבקרים שרביים עייפים הקפה הזה בהחלט יכול לעשות טוב.

להשיג בחנויות נוחות ובפיצוחיות מובחרות.

שורה תחתונה: משקה כיפי, אבל לא במקום האספרסו אלא בנוסף.

המחיר: 8-9 שקלים לפחית.

אין תמונה
עוגיות חמאה בלי גלוטן. פריך וטעים
עוגיות איטלקיות ללא גלוטן, לזרוני

חברתנו הרגישה לגלוטן היא אדם קשה לריצוי. כל אימת שמופיע מוצר ידידותי לצליאקים על המדפים אנחנו ממהרים לתת לה לטעום ממנו, והיא מעקמת בדרך כלל את אפה, מפטירה "לא טעים" וממשיכה בדרכה. ככה זה אנשים שפעם אכלו קמח ועכשיו כבר לא. קשה לעמוד בסטנדרטים שלהם.

ובכן, עוגיות החמאה לזרוני – ייבוא חדש מאיטליה – הצליחו לעמוד בסטנדרטים, וזכו לתשואות מחברתנו הבררנית. הסדרה כוללת ארבעה טעמים: עם אגוזי לוז, עם דבש, עם שוקולד ועם ריבת משמש. היא ניסתה את האחרון, והייתה מרוצה עד לב השמיים: מהפריכות, מהטעם, מההתחשבות בפלח האוכלוסיה הזה, שכל כך הרבה פעמים נדחק הצדה. שאפו.

שורה תחתונה: פריכות ומצוינות. כדי כך שהשאלה "בטוח שזה בלי גלוטן?" נזרקה לחלל האוויר יותר מפעם אחת.

מחיר לצרכן- 22-24 שקלים לחבילה.

 >> והנה עוגת גבינה רכה ומתוקה כמו פעם
>> מתכונים לכל השבוע