אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

קלצונה פיצה במלאווח

מכירים את זה שדברים צריכים להיות בזמן הנכון במקום הנכון? אז חבילת המלאווח קרצה אלינו (טוב, לא אלינו אלינו, לרון יוחננוב) מהמקפיא בדיוק ברגע שבו פנטזנו על קלצונה, ומשם הדרך להגשמת החלום הייתה קצרצרה

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 20/07/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 עלי מלאווח חצי מופשרים 

רוטב פיצה 

גבינה צהובה מגוררת 

תוספות שאוהבים (זיתים, פטריות, עגבניות קצוצות, עלי בזיליקום טריים וכד')

לעיטור:

ביצה טרופה

שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2 מורחים רוחה על חצי מהמלאווח ומפזרים גבינה ותוספות. מקפלים לשניים ומהדקים את השוליים.

3 יוצרים כמה חתכים בבצק, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

4 אופים כחצי שעה או עד הזהבה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.