אוכל
צילום׃ קרן אגם, mako אוכל

עוגת בננה שוקולד צ'יפס

אם מישהו מכיר שילוב יותר ממכר מבננות ושוקולד, שירים את ידו. מכיוון שאנחנו לא רואים אם הרמתם יד או לא, אנחנו מניחים שאתם כבר בדרך למטבח כדי לדאוג לעצמכם ליופי של עוגה לסופ"ש

קרן אגם | mako אוכל | פורסם 25/08/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 698 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):

4 ביצים גודל L

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר לבן

רבע כוס (60 גרם) סירופ מייפל איכותי

כוס (200 גרם) שמן

3 בננות, מעוכות

כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל

2 כפיות (6 גרם) אבקת אפייה

חצי כפית אבקת קינמון

שקית סוכר וניל

חצי כוס (100 גרם) שוקולד צי'פס או שוקולד מריר קצוץ היטב מעורבב עם כף קמח (למניעת שקיעתו בעוגה)

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה.

2 טורפים עם מטרפה בקערה גדולה את הביצים והסוכר למשך דקה.

3 מוסיפים את סירופ המייפל והשמן וממשיכים לטרוף כמה דקות נוספות.

4 מוסיפים את הבננות ומערבבים היטב.

5 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

6 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט.

7 מעבירים את הבלילה לתבניות ומכניסים לתנור ל-35-40 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והבית התמלא בריח של בננות וקינמון.

8 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* העוגה נשמרת במקרר כשלושה עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב.

עוגת בננה שוקולד צ'יפס (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
הכינו את חוש הריח|צילום: קרן אגם, mako אוכל

לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת מייפל, יוגורט ואגוזים