אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

בראוניז קוביות שוקולד

איפה תהיו בעוד חצי שעה? אם עוד לא עשיתם תכניות, הרשו לנו להציע את הבראוניז המעולות האלה, עם קוביות שוקולד למעלה (נו, טוב, לא חובה, אבל כדאי). שלושים דקות מעכשיו הן מחוץ לתנור, אנחנו כבר יצאנו לדרך

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 19/06/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 194 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית של 27x17 ס"מ:

170 גרם חמאה

250 גרם (כוס ורבע) סוכר

2 כפיות תמצית וניל

שליש כפית מלח

3 ביצים

70 גרם (חצי כוס) קקאו, מנופה

85 גרם (חצי כוס ועוד כף) קמח, מנופה

רבע כפית אבקת אפייה

3 טבלאות שוקולד מריר 60%, לציפוי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים במיקרוגל את החמאה לנוזל חלק. מוסיפים סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים לתערובת חלקה. מוסיפים קקאו וטורפים היטב להטמעה. לסיום מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לבלילה אחידה.

2 יוצקים לתבנית של 27x17 ס"מ מרופדת בנייר אפייה, ואופים 15-18 דקות, עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רוטטים למדי במרכז.

3 מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים לבראוניז להצטנן דקות אחדות, ובעודם חמים מצמידים מעל טבלאות שוקולד שלמות. מצננים היטב, חותכים לקוביות וזוללים.

לבלוג של ענבל – פיית העוגיות

 

>> בפעם שעברה הכנו את הקאפקייקס המושלמים בתבל

>> והנה מתכון נהדר לעוגת גזר ומייפל