אוכל
צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

טראפלס נוגט קראנץ' של ליאן ושירן

מסתבר שגם טראפלס אפשר להכין טעים, וטעים יותר. קבלו גרסה משודרגת וטעימה באופן חריג - שגם מצולמת עבורכם צעד אחר צעד, שלא תוכלו לטעות

ליאן בן ברוך ושירן מתתיהו | בייק אוף ישראל | פורסם 06/04/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם שוקולד מריר

150 גרם שוקולד חלב

200 גרם שמנת מתוקה

50 גרם מחית פרלינה

50 גרם חמאה מומסת

חצי כוס פייטה (ופל מקורמל)

200 גרם שוקולד מריר, מומס (אפשר גם שוקולד חלב או לבן)

אגוזי ברס

אופן ההכנה:

1 קוצצים את השוקולד שני סוגי השוקולד.

טראפלס נוגט קראנץ' - קוצצים את השוקולד (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
קוצצים את השוקולד|צילום: דרור עינב, mako אוכל

2 מחממים את השוקולד הקצוץ יחד עם השמנת והחמאה על בן מארי (קערה שמונחת בתוך סיר עם מים חמים, אבל אינה נוגעת במים).

טראפלס נוגט קראנץ' - בן מארי (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
ממיסים את המרכיבים בבן מארי|צילום: דרור עינב, mako אוכל

3 מערבבים במטרפה עד שהכל נמס, ומוסיפים את מחית הפרלינה והפייטה.

4 משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות.

טראפלס נוגט קראנץ' - מעבירים את התערובת לתבנית (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
מעבירים את התערובת לתבנית|צילום: דרור עינב, mako אוכל

5 חותכים את משטח השוקולד לקוביות, טובלים בשוקולד מומס ומיד אחר כך באגוזי הברס, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים לחצי שעה קירור.

טראפלס נוגט קראנץ' - חותכים את הטראפלס (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
חותכים את הטראפלס|צילום: דרור עינב, mako אוכל
טראפלס נוגט קראנץ' - טבילה בשוקולד (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
וטובלים בשוקולד המומס|צילום: דרור עינב, mako אוכל

* שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, או עד שבועיים במקפיא.

רוצים לזכות בפרס שווה?

>> בואו להרכיב איתנו עוד מתכונים