צילום׃ ערן לוי, mako אוכל
פודינג חלב ומייפל
נכון שגם לכם נמאס ממעדני החלב התעשייתיים, שמפוצצים בסוכר ואלוהים יודע במה עוד? אז במקום רק להתלונן - הנה משהו שאתם יכולים לעשות בנידון, ותאמינו לנו, זה חתיכת משהו טעים. מבוסס על מתכון של האני אנד קו
עידית נרקיס כ"ץ | mako אוכל
| פורסם 16/08/16
- זמן עבודהיותר משלוש שעות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
שליש כוס קורנפלור
3 כוסות חלב
כוס שמנת מתוקה
3 כפות מייפל
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
להגשה:
פירות חתוכים
מייפל
אופן ההכנה:
1 טורפים היטב בקערה קטנה קורנפלור וכוס אחת של חלב. מניחים בצד.
![פודינג חלב ומייפל - טורפים קורנפלור וחלב (צילום: ערן לוי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2016/08/15/puding1DSC_6088_c.jpg)
2 מחממים את שתי כוסות החלב הנותרות ביחד עם השמנת, המייפל, הסוכר, תמצית הווניל והמלח.
![פודינג חלב ומייפל - מחממים את החלב (צילום: ערן לוי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2016/08/15/puding2DSC_6097_c.jpg)
3 מביאים לרתיחה את התערובת ומערבבים מדי פעם. מוסיפים תוך כדי טריפה את תערובת החלב והקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה.
![פודינג חלב ומייפל - מוסיפים את תערובת החלב (צילום: ערן לוי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2016/08/15/puding3DSC_6110_c.jpg)
4 מעבירים ל-8 כלים אישיים (או אחד גדול), מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד לפודינג, ממש עליו (כדי שלא יקבל קרום), ומצננים 4 שעות לפחות.
5 מגישים עם הפירות והמייפל.
![פודינג חלב ומייפל (צילום: ערן לוי, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2016/08/15/puding4DSC_6169_c.jpg)
לבלוג של עידית - טעים!