קרמבו אמריקאי

מה זה בכלל קרמבו אמריקאי? בדיוק מה שאתם מדמיינים: קרמבו עם השילוש הקדוש של המתוקים - ריבה, חמאת בוטנים ומרשמלו. ומעל הכל - ציפוי שוקולד דק ומבריק. הכי כיף אמריקה. 

>>המתכון המלא לקרמבו אמריקאי

קרמבו אמריקאי (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
קרמבו אמריקאי|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

קרמבו ניו זילנדי

הקרמבו הכי חמוד שנתקלנו בו. אתם יודעים מה? הקינוח הכי חמוד שנתקלנו בו. קרמבו קנגורו בסגנון ניו זילנדי - שזה אומר קרמבו גדול שבתוכו מסתתר גור קרמבואים קטן ומתוק. כואב הלב לאכול מרוב שזה מקסים.

>>המתכון המלא לקרמבו ניו זילנדי

קרמבו ניו זילנדי (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
קרמבו ניו זילנדי|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 קרמבו דני

מתכון לקרמבו עם קרם וניל נהדר ובסיס קראנצי אבל הקטע האמיתי פה הוא בכלל הציפוי: ציפוי דקיק של שכבת מרציפן עדין בניחוח שקדים משגע, מצופה באבקת קקאו. כן, הבנתם נכון - קרמבו בלי ציפוי שוקולד. נסו בעצמכם!

 >>המתכון המלא לקרמבו דני

קרמבו בסגנון דנמרק (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
קרמבו בסגנון דנמרק|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

רוצים עוד? >> בואו להיות חברים של "בייק אוף ישראל" בפייסבוק

קרמבו מסקרפונה של חן ואלון

קרמבו עם מסקרפונה על בסיס של בצק אגוזי לוז וציפוי של שוקולד לבן, אבל הסוד שלו הוא ההפתעה שמחכה לכם בפנים: טראפלס של ליקר בייליס, אספרסו ואגוז לוז קלוי. ביס מושלם של קרמבו בגרסה למבוגרים בלבד.

>>המתכון המלא לקרמבו מסקרפונה של חן ואלון

קרמבו מסקרפונה (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
קרמבו מסקרפונה|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 

 פטיפור אקזוטי של חן ואלון

קראנץ' קוקוס, מנגו קונפי (שנאמץ בלי קשר!), קרמו אקזוטי ומוס וניל אוורירי - כל אלה מקבלים ציפוי גלסאז' צהוב מבריק והופכים לקינוח ביס שהוא פיצוץ של טעמים, ממש כמו לאכול אי קטן אי שם בקריבים.

>>המתכון המלא לפטיפור אקזוטי של חן ואלון

פטיפור אקזוטי (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
פטיפור אקזוטי|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 מרנג ליצ'י פטל של חן ואלון

פטיפור עדין ויפה של מרנג פריך ואוורירי, קרמו פטל, שנטילי שוקולד לבן ורדים וקישוט מרגש של ג'לי ליצ'י, ורדים מסוכרים ואבקת פטל. ביס קליל ונמס בפה, חגיגי ורומנטי.

>>המתכון המלא למרנג ליצ'י פטל של חן ואלון

 

מרנג ליצ'י פטל (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
מרנג ליצ'י פטל|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 קרמבו טרופי של יובל וליאור

איזה כיף: שילוב טעמים אקזוטי וקייצי של מרנג אננס, קרם קוקוס, בסיס פקאנים וציפוי של שוקולד חלב ולימון. קינוח ביס חמוץ - מתוק מרענן וכובש. מי אמר שאין קרמבו בקיץ?

>>המתכון המלא לקרמבו טרופי של יובל וליאור

קרמבו טרופי (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
קרמבו טרופי|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 פטיפור פיסטוק של יובל וליאור

פטיפור מתוק, עדין ומקסים שגם אתם יכולים להכין: שכבה של קרם פיסטוק ירקרק, שכבה קראנצ'ית של וופל שוקולד לבן וקפה, גנאש שוקולד עשיר וקרמי ולקישוט - פסטה מקורמלת בעיצוב מגניב.

>>המתכון המלא לפטיפור פיסטוק של יובל וליאור

פטיפור פיסטוק (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
פטיפור פיסטוק|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 פטיפור ריבת חלב של יובל וליאור

פטיפור קראנצ'י שעושה שמח בפה ובלב: תחתית של עוגיית אלפחורס, מוס ריבת חלב משגע וגנאש שוקולד מפנק מבפנים, וציפוי קראמבל עוגיות מבחוץ. ביס אחד מפוצץ באושר גדול.

>>המתכון המלא לפטיפור ריבת חלב של יובל וליאור

פטיפור ריבת חלב (צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל)
פטיפור ריבת חלב|צילום: אפיק גבאי, בייק אוף ישראל

 

עוד ב"בייק אוף ישראל":

"בייק אוף ישראל"- רביעי ושבת ב-21:00