בדקנו במבחן טעימה עיוורת את ההמבורגרים הטבעוניים של טבע דלי, טבעול, זוגלו'ס מבית זוגלובק ושני מותגים חדשים- מונבטים וההמבורגר הטבעוני של השף שגב משה.
במבחן הטעימה לקחו חלק צחי מלול ממסעדת "סיטרה", ויקטור גלוגר ממסעדת "הולה" ושף גולן גורפינקל ממסעדת "דלאל".
רוב המוצרים המובילים בתחום מבוססים על חלבון אפונה שנחשב למזון איכותי שמכיל גם פחמימה וגם חלבון בנוסף לויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
דירוג ההמבורגרים על פי הערכים התזונתיים:
1. מונבטים
2. זוגלו'ס
3. ההמבורגר של שגב משה
4. טבעול וטבע דלי
דירוג ההמבורגרים על פי מבחן הטעימה העיוורת:
1. זוגלו'ס
2. טבעול
3. ההמברוגר של שגב משה
4. מונבטים
5. טבע דלי