השניצל של עוף טוב: התגובות היו לא פשוטות. "כאילו לקחתי חלה וטיגנתי אותה", אומר קסטנבוים. "אין פה בכלל עוף", התלונן שמואלי. "שניצל רגיל לא יכול להיחתך לך ככה", מציינת אנזל.
השניצל של מאמא עוף: כבר בפתיחה השפים התרשמו מהמרקם. "זה מרגיש כמו עוף", אמר שמואלי. "בגדול זה טעים", אומרת אנזל, אבל מתלבטת אם באמת מדובר בעוף או אולי דווקא בהודו.
השניצל של רמי לוי: "הטעם הוא בעיקר של סומסום", אומרת אנזל. "הוא גם מלוח נורא". שמואלי מעדיף אותו על פני שני השניצלים הקודמים. "בלי סומסום וטיפה יותר מלח", זה המוצר הכי טוב שטעמנו". קסטנבוים ואנזל דווקא מעדיפים את השניצל של מאמא עוף.
אם יש הסכמה בין השלושה, היא שתמיד עדיף להכין שניצל על המחבת.
בנוסף, בדקנו את הערכים התזונתיים של כל שניצל, בעזרת התזונאית הקלינית שירן מזרחי:
מקום שלישי: עוף טוב, עם 40% עוף בלבד.
מקום שני: רמי לוי
מקום ראשון: מאמא עוף