אוהד בוזגלו: "בעקבות ההתגלות יש לי ירידה בחשק המיני"
עברו מספר חודשים מאז שבוזגלו שיתף את עם ישראל כי הוא עבר הארה רוחנית באילת שחשפה בפניו שהוא גלגול חי של משה רבנו. היום חושף בוזגלו על הקשיים שהמעמד הרוחני שלו מצריך ממנו - ירידה בחשק המיני. לדבריו: "זה תקופתי, אני אחזור לעצמי"


בספטמבר האחרון שיתף אוהד בוזגלו שהוא חווה הארה רוחנית משמעותית בזמן ששהה באילת. לדבריו אותה הארה ניבאה לו כי הוא גלגול חי של משה רבנו. היום (שני) פתח תיבת שאלות-תשובות בחשבון האינסטגרם שלו ונשאל על הקשיים שהמעמד החדש עלול להביא איתו: "יש לך ירידה בחשק המיני מאז ההתגלויות?", שאלה אחת העוקבות.
התשובה של בוזגלו הצליחה להפתיע את כולנו: "התשובה היא כן. אני בהחלט לא מבסוט מזה אבל אני מעריך שזה תקופתי. מה שאני עובר, לדורי דורות זה די עוצמתי". בהמשך הוסיף: "עם כל הכבוד נהניתי, אני לא יודע אם מישהו נהנה כמוני כל השנים האלה, שהייתי בתאוות ובחומר, אני שמח בחלקי".
"אני מקבל על עצמי באהבה את התקופה הזאת שאני לא בחומר ושאני ברוח, גם אם זה כולל ירידות בחשק המיני", בהמשך הסתייג: "הייתי כל כולי חומר, עכשיו אני כל כולי רוח, צריך למצוא את האיזון. אבל בימים האלה, זה בסדר שאני רוח אחרי שהכל ירד ויתעכל, אני מעריך שזה תקופתי אני אחזור לעצמי. אבל זה אף פעם לא יהיה כמו פעם".