בזמן שעל המסך צפינו בה פוגשת את החתן שלה מתחת לחופה בפעם הראשונה וטסה איתו לאיי סיישל, חייה של אולה גל הפכו למורכבים במיוחד. הכלה של "חתונה ממבט ראשון" (הערב, ראשון, אחרי החדשות, קשת 12) מתמודדת עם המצב הרפואי הלא פשוט של אמה ועדכנה את עוקביה באינסטגרם על מצבה.
בסטורי שהעלתה אולה היא תיארה את התחושות: "אני מרגישה שאני קצת חיה ביקום מקביל, מצד אחד החיים שלנו ומצד שני החיים עכשיו בבית החולים. אמא מאושפזת בטיפול נמרץ נוירוכירורגיה, נכנסה עם פגיעת ראש ודימום קשה מאוד. כרגע החיים מתקדמים מיום ליום, מהחלטה להחלטה. היא יציבה, נלחמת, מצטיינת לחיות, אפילו בסיטואציה הזו. חוסר הוודאות השתלט לנו על החיים, מאחלת שזו הרפתקה שתחלוף בשעה טובה".
כזכור, אולה חשפה שאמה התעלפה ונפלה לפני כשבוע ופונתה למיון. בבית החולים היא התעלפה ונפלה שוב, איבדה הכרה ונוצר לה דימום מוח גדול.
בסטורי נוסף שהעלתה בשבוע שעבר אולה השתדלה לשמור על אופטימיות: "עד שאמא שלי תחזור להכרה ולהיות קרובה אליי, אני מוצאת את עצמי חדורת מוטיבציה, חיוביות וחוזקה, בשבילה ובשביל עצמי".