We’re sitting down with Sandro Bottega, founder of Italian winery and distillery Bottega, to discuss the future of Prosecco. pic.twitter.com/9SgcTNiDYB
בתקופה האחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על טרנד המשקאות ללא האלכוהול, אבל לרוב זה היה בבירה כמו הייניקן, שקלטה את המגמה עוד לפני שהתפרצה והשתלבה בזמן המתאים עם היינקן 0.0. עכשיו, חברת היין האיטלקית "Prosecco Bottega" הודיעה כי היא בדרך להוציא יין מבעבע ללא אלכוהול.
"אסור לנו לקרוא לזה יין", הוא סיפר, "ואסור לנו להשתמש במילה פרוסקו או להוסיף סוכר למשקה". בוטגה הוסיף כי אסור להם להוציא את האלכוהול מהיין, מה שאומר שהם צריכים להכין את היין כנטול אלכוהול כבר מההתחלה, ובעצם הופך את תהליך ההפקה למורכב יותר.
לא יודעים מה איתכם, אבל אותנו לחלוטין הם סיקרנו, ונשמח לטעום איזה כוסית של פרוסיקו ללא אלכוהול. אם מישהו מהקוראים מתכנן לטוס לאיטליה דברו איתנו בטוקבקים, יש לנו כיוון.