זה לא משנה אם יש לכם תוכניות לסילבסטר כי אתם צריכים להודיע לחברים שהם השתנו ברגע זה. ביחד עם סר עבדול, דאגנו לכם למסיבה הכי שווה שתהיה בלילה האחרון של 2019. במקום הלחץ וההמון המבולבל של מרכז תל אביב, יש אירוע אחד שמתבלט והוא מתקיים בבר הקולינרי של ליאור אוחיון ביפו.

מה בתפריט? ערב ארוך במיוחד שכולל ארוחת ערב ולאחר מכן מסיבה בגלריית נור (שנמצאת צמוד). לגבי האלכוהול, אתם לא צריכים לדאוג כי כל הערב תיהנו מקוקטיילים על בסיס בלוגה נובל ושמפניית מום היוקרתית. 

"אני מאוד מתרגשת לקראת אירוע הסילבסטר שלנו", משתפת אוחיון, השפית המוכשרת שפתחה לא מזמן הסר עבדול. "זאת הפעם הראשונה שאני לוקחת חלק בהפקה כל כך גדולה והרצון הוא באמת לתת ללקוחות חוויה של ערב שלם בסגנון שלנו, מארוחת ערב קלאסית למסיבה גדולה". לפי השפית, היא וצוות המטבח שלה רקחו תפריט מיוחד שיכלול מנות קלאסיות (כמו פילה בקר, גראטן תפוחי אדמה ורוטב דמי גלאס), אבל עם הטוויסט של אוחיון.

כאמור, לאחר הארוחה בבר עוברים לאזור הגלריה, שם תתחיל המסיבה עם מוזיקת מיינסטרים (יאיר אנגל) ולאחר מכן תתחלף לטכנו עם הדיג'יי המוכר, לייבו"התמזל מזלי שהשותפים שלי (אור ביטון ובראל אדם) עם המון ניסיון וידע, ויחד אנחנו יוצרים את המסיבה הענקית והמיוחדת של סר עבדול".

איך הערב יעבוד? 

הארוחה תחולק ל-2 סבבים: מ-19:30 ועד 22:00 במחיר של 270 שקל לאדם, והסבב השני מתחיל ב-22:00 ויעלה 320 שקל לאדם. בכל ארוחה יוגשו 2 מנות פתיחה (סלט לולי, סלט בורטה, סביצה מקושט, טאקו או סלט ברווז), דג או בשר עיקרית לבחירה (פילה בקר על קרם ארטישוק ירושלמי או רוטב ציר בקר גראטן תפוחי אדמה ראטה ואפונת שלג), משקה שבלוגה רקחו וקינוח.

סר עבדול. פנחס בן יאיר 4, השוק היווני תל אביב-יפו. לפרטים נוספים: 053-7769738