למקרה ואתם לא חיים על כדור הארץ (או ברשתות החברתיות שלו), אז אתמול הסדרה חברים חגגה 25 שנה לשידור הבכורה שלה. אנחנו בטוחים שאין צורך להסביר על איקוניות הסדרה או מה גרם לצמיחתה מחדש מהסיבה הפשוטה- הנושא נטחן ונלעס בכל פלטפורמה אפשרית. אבל אם תכננתם לראות השבוע את הפרק הראשון שוב (כולנו, זה בסדר), אז קבלו את המתכון למשקה שישלים לכם את חווית הצפייה- מרגריטה "נקייה" של ג'ניפר אניסטון. 

לפני מספר שנים אניסטון סיפרה בראיון שהיא לא ממש אוהבת סירופים או מתוקים בקוקטיילים שלה, לכן היא מכינה מרגריטה בצורה קצת שונה. "בעיקרון זה טקילה מסוג סילבר מנוערת עם מיץ ליים", שיתפה בצניעות אניסטון. "זה מרגריטה נקייה בלי סוכר או בלי ערבובים, אני לא אוהבת משקאות מתוקים". לא נבזבז לכם יותר מדי את הזמן, בכל זאת יש לכם בינג' לעשות, אז קבלו את המתכון.

המרגריטה "הנקייה" של ג'ניפר אניסטון

מרכיבים:

60 מ"ל טקילה מסוג סילבר
קואנטרו (ליקר תפוזים מר-מתוק)
חצי ליים

תהליך ההכנה:

1. סוחטים את חצי הליים ומוזגים לשייקר מלא בקרח. 

2. מוזגים את הטקילה ושפריץ של קואנטרו לשייקר ומנערים חזק.

3. מסננים לכוס מרגריטה (גם לואובול מעוטרת תעשה את העבודה), ומקשטים עם סלייס לימון.

תיהנו, ואל תשכחו: גם אם כל החיים אמרו לכם שאתם נעל, זו זכותם המלאה להיות ארנק או כובע.