שילוב אלכוהול בבישול הוא מנהג די נפוץ; בין אם זה מטוגנים בבצק בירה או קינוחים עם יין, ואנחנו משוכנעים שגם לכם יצא לחשוב מתישהו מה היא הכמות של "אוכל אלכוהולי" שצריך לאכול בשביל להשתכר, נכון ? ובכן, כנראה שבחור ארגנטינאי תמים פתר לכולנו את הסוגיה המסקרנת. (טוב, לא בדיוק - אבל תישארו איתנו).
אחרי בדיקת ינשוף בה יצא חיובי, השוטרים ביקשו ממנו לצאת מהרכב וללהמתין בצד. חברו של הצעיר שהיה איתו ברכב ביקש להיבדק גם הוא אחרי שסיפר שהוא אכל את אותו הקינוח כמו גולסן - ולצערם של השניים הבדיקה של החבר יצאה שלילית - כלומר דמו היה נקי מאלכוהול. מוזר? ממש.
לאנדרו התנגד נחרצות לטענות השוטרים והתעקש שהוא כלל לא שתה אלכוהול והגלידריה שהוא אכל בה לא עדכנה אותו שהקינוח שזלל מכיל יין. אנשי הגלידריה בצדם לא נשארו חייבים וטענו שלמרות שהזביונה מכילה יין - הכמות שנמצאה בדמו של הארגנטינאי הייתה 10% מעל המותר, הום הוסיפו שעל פי חוק לא חלה עליהם חובה להודיע ללקוחות אם בקינוח מסוים יש יין או רום.
אם לומר את האמת, אנחנו עוד לא ממש החלטנו אם אנחנו מאמינים לו. מצד אחד, יכול להיות שהוא באמת אכל כמות גדולה של הקינוח בשביל שהאלכוהול יופיע בדמו, אבל מצד שני התירוץ שלו נשמע די "נוח" כי אנחנו כאן עוד לא שמענו על מישהו שהשתכר מעוגה.