עוד כמה ימים וזה קורה - סילבסטר, נובי גוד או חגיגות השנה האזרחית, איך שאתם מעדיפים לקרוא לזה. כבר מהבוקר יש אווירה מיוחדת ברחוב, אלפי אנשים יושבים על קוצים במשרד, רק מחכים לרגע שיצטרכו כבר להתארגן, להתלבש ולצאת למסיבה שהם בחרו לבלות בה את הערב החד שנתי.
לא תמצאו בר או מסעדה שמחזיק מעצמו כמקום רציני, שלא הכין משהו מיוחד לקהל הבליינים לרגל 2020, וכך גם קוואטרו של השף אביב משה. "אצלנו העיצוב, הווייב והבר הגדול משדרים גם ככה מסעדה שמכילה מסיבה ביום יום, ובערב הספיציפי הזה תתווסף להכל מוזיקה של דיג׳יי דורי, דיג׳יי הבית", סיפר משה ל-mako. "הצוות יעבוד בצורה פחות פורמלית ויותר מסיבתית. ההגדרה של הערב? מסיבת אוכל!".
בנוסף לאווירת המסיבה, המסעדה חברה לבלוגה שדאגה להרים את הערב עם תפריט קוקטיילים שנרקח במיוחד לערב, ושמפניית מום שכל אחד יקבל בכניסה (ובהמשך הערב תוגש במחיר מיוחד). החיבור בין בלוגה לקוואטרו מתבטא גם במטבח עם מנה מסקרנת- טרטר טונה שיוגש עם קרם מישמש אוזבקי, סורבה חרדל ופאף אורז לצד צ'ייסר בלוגה גולד ליין.
בתפריט הקוקטיילים תוכלו למצוא את "שחר איטלקי" שמורכב מוודקה בלוגה נובל ותמצית פרחי אלדר, ו"ליצ'י ליידי" שמורכב מבלוגה נובל, מרטיני יבש ותמצית ליצ'י. "כמובן שנסיים את הערב בספירה לאחור בהרמת כוסית עם עם הצוות להתחלת השנה האזרחית החדשה", סיפר עוד משה. "ואכן גם צפויים עוד כמה הפתעות שיתגלו במהלך הערב".
הושבה ראשונה בשעה 19:00 (295 שקל) והושבה שנייה החל מ-21:00 (385 שקל)
קוואטרו. מגדל פלטינום, הארבעה 21, תל אביב-יפו.
לעוד פרטים והזמנות: 03-9191555