View this post on Instagram
קצת על עצמי.
"אני אמיר מרקוביץ. האיטלקיה בתחנה הוקמה בשנת 2010 והיא חוגגת ממש החודש יום הולדת 10. הסיפור שלנו מתחיל בדרך אמלפי באיטליה בטיול בשנת 2009. שם בדרך המדהימה התגבש הרעיון למסעדה איטלקית דרומית. ההשראה מהמסעדות הריחות והאווירה יצרו בסופו של דבר את החלום שנקרא האיטלקיה בתחנה. אני משמש כשף המסעדה ומנהלה כבר עשור. מסעדה דרום איטלקית שמגישה דגים ,בשרים ופירות ים. במסעדה מועסקים כ -50 עובדים, רובם עובדים מעל שנה במסעדה"
למה אתה הכי מתגעגע מתרבות הבילוי הישראלית?
"לחווית האירוח, לארועים, לוויב שהמקום מלא ותוסס, לטלפונים, ללחיצות יד וחיבוקים עם האורחים הקבועים. ולפסטיבלים במתחם התחנה".
איך העברת החודשיים האחרונים?
"גם אם היינו רוצים לא היינו יכולים לעשות הפסקה כזו ארוכה. הקורונה לקחה מאיתנו מצד אחד את ריח האפייה של הפוקצות הטריות והפיצות, את הדגים הטריים של צורי הדייכ, את מראה הירקות הטריים מהשוק ומצד שני קיב לנו המון זמן משפחה, דבר שלמסעדנים חסר מאוד. שיפצנו את המקום,ניקינו אותו והתאמנו אותו למציאות ולדרישות החדשות. וכמובן שעשינו משלוחים"
בואו לתמוך באמיר מרקוביץ וב"איטלקייה בתחנה"
יש דברים טובים שהיית לוקח מהתקופה הזו?
"הפירגון הגדול שקיבלנו מכל הלקוחות והאורחים בזמן שאנחנו בכלל סגורים, זה לא מובן מאליו".
View this post on Instagram
סרט או סדרה טובה שראית בתקופה הזו והיית ממליץ?
"כנופיית ברמינגהם (פיקי בליינדרס) תפסה אותי ממש".
דרינק חדש שגילית בתקופה הזו?
"לא חדש אבל שתיתי קמפרי עם קרח ותפוזים".
לאיזה מקום בילוי שהוא לא שלך אתה מתגעגע?
"מתגעגע מאוד ל"בית התאילנדי", או אפילו סתם לשבת בבר כלשהו".
בואו לתמוך באמיר מרקוביץ וב"איטלקייה בתחנה"
איזה מנהג מהיום-יום הכי חסר לך?
"חסר לי מאוד להיות בסרוויס עמוס והישיבות שבועיות עם העובדים".