mako
פרסומת

ריכטר סיים במקום ה-14 במוקדמות ולא העפיל לגמר

הקלע לא הצליח לשפר את ההישג שלו מלונדון, שם סיים במקום התשיעי. רשם ניקוד של 623.8, מרחק 1.7 מהשמינייה הראשונה. האיטלקי, ניקולו קמפריאני, קבע שיא אולימפי

פורסם:
הקישור הועתק
(getty)
(getty) | צילום: ספורט 5

את המקבץ הראשון סיים ריכטר עם ניקוד של 103.8, מה שהציב אותו מחוץ ל-8 הראשונים. במקבץ השני הוא ירד ל-102.4 והמשיך להתרחק מהחבורה המובילה. המקבץ השלישי היה מעט טוב יותר ובו השיג ריכטר 105.1, מה ששיפר את הדירוג שלו, אבל הוא נותר עדיין מחוץ לשמיניית הגמר.

ריכטר לא הצליח לשחזר את המקבץ השלישי המצויין וברביעי רשם ניקוד של 103.7 ולמרות שנכנס ל-20 הראשונים, המשיך להתרחק מהגמר. הקלע שוב רשם שיפור במקבץ הרביעי עם 104.7 נקודות, אך מקום בגמר נראה רחוק מאוד, עד בלתי אפשרי. הוא עוד שיפר עמדות (104.1) במקבץ הרביעי, אבל לא יותר מכך. תוצאה של 623.8, כפי שצויין, הקנתה לו רק את המקום ה-14.

ריכטר התחרה בפעם השניה ב-10 מטר רובה אוויר וניסה לשפר את התוצאה שלו מאולימפיאדת לונדון לפני ארבע שנים, אז הוא סיים במקום התשיעי. ברזומה של הקלע המוכשר אפשר למצוא זכייה באליפות אירופה ב-2013 ובמדליית ארד במשחקים האירופיים בשנה שעברה.

אגב, במקום הראשון בשלב המוקדמות סיים האיטלקי ניקולו קמפריאני, שרשם ניקוד של 630.2, שיא אולימפי חדש.