לא נתפס: ראיין לוכטה אוים באקדח במהלך מסיבה
דיווחים סותרים מברזיל: אמו של השחיין, שהוזמן עם חבריו לחגוג עם קולגה, אישרה את הדברים בארה"ב. אלא שדובר הוועד האולימפי הבינלאומי הכחיש בתוקף. מה בדיוק קרה?


דיווחים סותרים מריו. מדליסט הזהב האמריקאי ראיין לוכטה, נשדד ואוים באקדח במהלך מסיבה בריו, ככה דיווחה היום (ראשון) רשת פוקס. ע"פ הדיווח האמין, לוכטה, שבטוח עכשיו, הוזמן למסיבה מקומית ע"י השחיין הברזילאי טיאגו פריירה יחד עם שלושה מחבריו לנבחרת וכאמור אוים ונשדד באקדח.
אלא ששעה לאחר החדשות הגדולות, דובר הוועד האולימפי הבינלאומי הוציא הודעה כי הדבר "לחלוטין לא נכון". אבל, אמו של השחיין מסרה לרשת פוקס כי בנה אכן נשדד באיומי אקדח. אז למי להאמין? בשעות הקרובות ככל הנראה יתבהרו הפרטים.
לוכטה זכה במדליית הזהב יחד עם נבחרת השליחים האמריקאית ב-4X200 בסגנון חופשי. בגמר ה-200 מטרים בסגנון מעורב אישי סיים במקום החמישי. בסה"כ, לוכטה בן ה-32 זכה בשש מדליות זהב, שלוש כסף ושלוש ארד במשחקים האולימפיים.