mako
פרסומת

מספר 1: קרלוס אלקרס זכה לראשונה באליפות אוסטרליה

צפו בתקציר: הראשון בעולם נקלע לפיגור 1:0 במערכות נגד נובאק ג`וקוביץ`, אבל ענה עם תצוגה אדירה בשלוש המערכות הבאות בהן הוכיח מעל לכל ספק שהוא השחקן הטוב בעולם, בדרך לזכייה בגראנד סלאם ה-7 בחייו. הסרבי נכנע לראשונה בגמר הטורניר, וימשיך לחפש את המייג`ור ה-25

פורסם:
(GETTY)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(GETTY)
(GETTY) | צילום: ספורט 5
mako
מספר 1 (GETTY)

קרלוס אלקרס הוא השליט החדש של הטניס העולמי, והיום (ראשון) הוא סיפק תצוגה נוספת מול מי ששלט במשך שנים בענף. המדורג ראשון בעולם זכה לראשונה באליפות אוסטרליה הפתוחה ולאחר 1:3 (6:2, 2:6, 3:6, 5:7) על נובאק ג`וקוביץ` (4 בעולם) תוך מעט יותר משלוש שעות הפך בגיל 22 לצעיר ביותר שזוכה בכל המייג`ורים.


אלקרס שבר פעמיים במערכה השנייה והשיב עם 2:6 משלו, השתלט גם על המערכה השלישית עם 3:6 והגיע למערכה האחרונה בה היה צריך להזיע כדי להשיג את המשחק. בסופו של דבר, הוא הצליח לשבור בהזדמנות האחרונה לפני שובר השיוויון ועם 5:7 השאיר את ג`וקוביץ` העיקש מאחוריו בדרך לזכייה מאושרת. ג`וקוביץ` נלחם כפי שהוא יודע, אבל גם הוא מבין - הענף עכשיו כבר נמצא בידיים של נסיך הדור החדש. נסיך שעשוי מהחומר של הגדולים ביותר.