פחות משנה לפני האולימפיאדה ובתחילתה של עונת ספורט חדשה, שרת התרבות והספורט, לימור לבנת, התארחה בתוכנית ONE ON ONE של פיני גרשון, ששודרה בערוץ ONE, ערוץ 50 וכן בערוץ 514 בהוט (HD).
לבנת אמרה: "נושא המאמנים בארץ עדיין לא פתור ואני רואה את זה כמשימה חשובה אישית שלי. בעניין הזה, אנחנו עדיין לוקים בחסר". על תקציב הספורט בארץ ועל האולימפיאדה הקרובה אמרה: "כשהגעתי לתפקיד, התקציב עמד על 50 מיליון, אני העליתי אותו ל-80 מיליון".
"באולימפיאדה יש לנו סיכוי לזכות במדליות, במיוחד בשייט ובג'ודו ואולי גם בענפי הקפיצה השונים ובהתעמלות".
"אני נהנית לקדם את ספורט הנשים. אני אוהבת כדורסל וגם ג'ודו וטניס. אם מסתכלים על דניאל פרנקל ומעיין פורמן, יש יופי של הצלחות. בג'ודו יש את אליס שלזינגר. ספורטאי עבר יכולים לעזור, ציפי אובזילר היתה עוזרת שלי".
"יצרנו קוד אתי משותף לכלל האיגודים. הוועד האולימפי החל להתנער ממנו לקראת הסוף. מי שלא יאמץ את הקוד האתי, לא תהיה לו תמיכה ממשרד הספורט. מי שהוא ראש אגודת ספורט לא יוכל להיות ראש איגוד. לא יהיה כפל כובעים. על פי התיקון לחוק הספורט, כל אחד מנושאי המשרה לא יוכל לכהן עם עבירה פלילית בעברו".
"רענן ורשביאק היה זה שהחרים את הגראנד פרי של ההתעמלות בחולון. אני לא יכולה להגיע לכל אירועי הספורט. באשר למשפחת ורשביאק, על פי הנחיית מבקר המדינה, אני ושר האוצר קיימנו שימוע לצבי ורשביאק האם הוא יכול להמשיך לכהן במועצת ההימורים במקביל להיותו כיו"ר הוועד האולימפי. הוא לא יכול, הוא עירער על כך וידונו בעניין ב-2012".
תגובת הוועד האולימפי בישראל: "לא היתה כל סיבה עניינית שלא לאשר את מינויו של היו"ר, צביקה ורשביאק, כחבר במועצת ההימורים. הטענה לגבי ניגוד עניינים כביכול בו עמד באשר לאישור הקמת אצטדיון כדורגל בנס ציונה עוד בשנת 1999 הופרכה על ידי ארבעה עדים שונים, מה עוד שוורשביאק פעל בעניין זה בדיוק בהתאם להוראות היועץ המשפטי של המועצה להסדר ההימורים בספורט".
"צבי ורשביאק הגיש בג"ץ, בצדק, משום שטענותיו הכל כך ברורות נדחו על ידי שרת הספורט שלא מטעמים ענייניים. אגב, בניגוד לדברי השרה, הבג"ץ ידון בנושא עוד בשנת 2011. זאת ועוד, יש לזכור שמאז שנת 1999 בה כביכול אירע המקרה, מינויו של ורשביאק למועצת ההימורים אושר שלוש פעמים על ידי שישה שרי ממשלה".