צפו: דופלנטיס זכה באליפות העולם באולם
השבדי (6.25 מ`) זכה בפעם הרביעית ברציפות, אך לא ניסה לשבור שיא עולם
פורסם:


פחות משבועיים לאחר ששבר את שיא העולם בפעם ה-15, מונדו דופלנטיס זכה הערב (שבת) באליפות העולם בקפיצה במוט באולם בפעם הרביעית ברציפות והשתווה לסרגיי בובקה האגדי.
דופלנטיס זכה עם תוצאה של 6.25 מ`, מרחק שישה סנטימטרים משיא העולם שלו, אותו לא ניסה לשבור הפעם לצערם של יושבי האולם.
דופלנטיס זכה עם תוצאה של 6.25 מ`, מרחק שישה סנטימטרים משיא העולם שלו, אותו לא ניסה לשבור הפעם לצערם של יושבי האולם.
מי שניסה לאתגר את דופלנטיס היה חברו עמנואל קראליס, שהצליח לעבור 6.05 מ`, אך כשל גם ב-6.20 מ` וגם ב-6.25 מ` בדרך לזכייה בכסף. מי שזכה בארד היה קורטיס מרשל עם 6.00 מ`.
בנוסף, נקבע הערב שיא עולם חדש בקרב 7 באולם. סימון איהאמר השוויצרי קבע 6670 נקודות בתום שבעת המקצועות ושבר את שיאו של אשטון איטון, שהחזיק מעמד 14 שנים.
מצאתם טעות לשון?